Reik verder dan de huidige techniek en breng je performance real-time in beeld
.

Precisie tuinbouw in een handomdraai

Ontdek Opus Watch

Een slim horloge voor een actueel en gedetailleerd inzicht in uw KPI’s.

OpusWatch is hét management informatie systeem dat real-time, per m² inzicht kan geven in productiviteit en arbeidsefficiency.  Maak kennis met ons slimme horloge dat bewegingen detecteert en elke pluk, snij of (gewas)handeling direct inzichtelijk maakt.
Opus Watch. Voor tuinbouw tellingen op maat

Automatische detectie

Productiviteit is per stuk per m² inzichtelijk waardoor exact duidelijk wordt waar het gewas optimaal presteert. OpusWatch maakt precisie tuinbouw waar!

Realtime inzicht

Elke geoogste bloem of vrucht is direct inzichtelijk in onze cloud service. Koppel OpusWatch aan je salespakket en werk je voorraad realtime bij.

Arbeidsefficiency

Krijg inzicht in de efficiency van je medewerkers en voorkom foutgevoelige invoerhandelingen. Laat deze coole gadget uw medewerker verrassen.

Leer OpusWatch kennen

Deze video laat zien hoe arbeidsregistratie met een horloge mogelijk gemaakt wordt. 

Meer weten?

Unieke kenmerken OpusWatch

Rijk verder dan de huidige kennis en laat data voor je werken.
Image

Wireless

OpusWatch bestaat uit een smartwatch en speciaal ontwikkelde software. In de kwekerij is alleen WiFi nodig. Geen kabels, geen terminals, geen tags.
Image

Artificiële intelligentie

Een speciaal ontwikkeld algoritme maakt het onmogelijke mogelijk: het herkennen van een afzonderlijke (oogst)handeling.
Image

Realtime

Het gebruik van cloudsoftware en de unieke eigenschappen van OpusWatch maken het mogelijk om realtime productie en handelingen te volgen.
Image

Geolocatie

De GPS maakt het mogelijk om een small-grid van uw kwekerij te maken en gewasprestaties nauwkeurig vast te leggen.
Image

OPUSEasy

OpusWatch is ook leverbaar als OpusEasy, met deze variant is arbeidsregistratie of registratie van herhalende handelingen mogelijk. Zo krijgt jij een gedetailleerd inzicht in de arbeidskosten van het productieproces. 

Neem dan contact op
Image

OPUSSmart

OPUSSmart herkent  realtime repeterende gewashandelingen,  zoals oogsten, inhoezen of verpakken. Met grote precisie kan het aantal geplukte of ingestoken stelen realtime worden geregistreerd. Daarnaast geeft OpusWatch een gedetailleerd inzicht in de productie en productieverschillen  en Inzicht in de arbeidsprestatie per medewerker per ras. In  de geberateelt meten OpusWatch met 95% preciezie processen zoals insteken en afval.
Meer weten? Neem dan contact met ons op
Image

OPUSClock

OPUSClock is een tablet applicatie die het op vaste plekken mogelijk maakt om registraties uit te voeren. zoals in- en uitklokken door het productiepersoneel. De toepassing wordt veelal uitgevoerd in combinatie met een stationaire tablet. 

Neem dan contact op
Image

Gerbera’s insteken

Ons algoritme maakt het mogelijk om elke repeterende handeling te herkennen. Het gebruik van OpusWatch beperkt zich dus niet tot de oogst in de kas. Het insteken van Gerbera’s wordt met meer dan 95% precisie geregistreerd en afval wordt inzichtelijk.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Onze launching customers

“Ik ben vanaf het prille begin bij OpusWatch betrokken, omdat ik meer inzicht wilde in onze kwekerij. Het sterke punt van OpusWatch is dat het horloge de daadwerkelijke handeling vastlegt. Dit gebeurt real-time zodat wij direct informatie hebben over de geoogste voorraad. Daar zit voor ons een groot deel van de winst. 

Waar ik verder veel voordeel van heb is dat de productie niet langer per pad inzichtelijk is maar per m2 doordat het horloge de pluk per stuk bijhoudt en koppelt aan GPS. Zwakke plekken in de kas hebben wij hierdoor direct inzichtelijk”.

Image

Reinier Zuidgeest
Florein Gerbera’s
De Lier

"Wij kennen Stefan vanuit andere innovatieprojecten en toen hij met het idee van het horloge kwam waren wij meteen enthousiast. Holstein Flowers heeft meer dan 145 soorten en met ons eigen padregistratiesysteem is het niet mogelijk om precies te traceren hoeveel arbeid aan welke soort is besteed.

Wij gebruiken OpusWatch niet alleen voor de oogst, maar ook voor het insteken van de Gerbera’s. We hebben dan niet alleen de arbeidsprestatie inzichtelijk maar ook hoeveel slechte bloemen er weggegooid worden. Het horloge is namelijk speciaal getraind om de wegwerp handeling te herkennen."

Ed van Holstein

Ed van Holstein
Holstein Flowers
De Lier

Toepassingen met OpusWatch

Snijbloemen

Zachtfruit

Buitenteelt

Potplanten & opkweek

Image

Innovatie uit het Westland

Wij zijn Sebastiaan Zwinkels en Stefan Persoon. Samen hebben wij OpusWatch ontwikkeld, waarbij Sebastiaan specialist is voor de techniek en Stefan werkt aan de toepassing. Wil je meer weten over OpusWatch of zie jij kansen voor een toepassing in jouw teelt? 

Neem dan contact met ons op

Get in touch
with us!

Welk proces zou je willen verbeteren? Hoe zijn de datagegevens van toepassing op jouw branche óf hoe implementeer je deze in je bedrijf. Stel gerust al je vragen en deel je uitdaging met ons!

Partners

ImageImageImageImageImage

Onze Proof of Principle fase is mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van Innovatiefonds Hagelunie.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.